connect with us on instagram

FAQ

01/

HOEVEEL KOST HET OM MET CHPTR89 TE WERKEN?

Elk project is anders. Vanwege het persoonlijke karakter van elk project verschillen de reikwijdte, doelen en oplossingen van klant tot klant. Daarom hebben we altijd vooraf een consultatiegesprek (je kunt er hier één boeken). Op basis van het gesprek maken we een projectvoorstel en offerte op maat. Om een idee te geven van onze tarieven: het ontwikkelen van een huisstijl begint vanaf € 4000 en  voor strategie- en conceptontwikkeling vanaf € 6000. Het ontwikkelen van een strategie en huisstijl zijn een grote investering en we willen die investering de moeite waard maken. Ons doel is om je te helpen je bedrijf te laten groeien door je de juiste tools te geven. We willen dat je contact maakt met je doelgroep, relevant bent en vertrouwen hebt om je nieuwe product/ project te lanceren of je diensten uit te breiden. En dat is een waardevolle investering in je bedrijf.

02/

WAT ALS IK ALLEEN EEN LOGO WIL?

Een logo alleen is niet genoeg om het verhaal van je bedrijf te vertellen. Als je impact wilt maken op je doelgroep en je jezelf wilt onderscheiden van de massa, heb je effectieve tools en een consistente merkidentiteit nodig. Ons doel is om een ​​goed afgerond en flexibel merk te creëren.

03/

WAT ALS IK EXTRA REVISIES WIL?

Afhankelijk van de afspraken die we vooraf maken, staan ​​we normaal gesproken maximaal twee revisierondes toe. Mocht je echter het gevoel hebben dat na de twee rondes meer verfijning nodig is, dan kunnen we tegen ons huidig ​​uurtarief verder werken aan het ontwerp.

04/

WAT ALS IK MEER DAN ALLEEN HUISSTIJL NODIG HEB?

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook onze investeringsgids downloaden om te zien welke diensten wij aanbieden.

05/

IK HEB AL EEN LOGO/ HUISSTIJL.

KUN JE EEN WEBSITE VOOR MIJ ONTWERPEN?

We hechten veel waarde aan ons proces en zijn er trots op dat we ervoor zorgen dat alles wat we doen zinvol is. We willen dat alles op één lijn ligt en consistent is. Daarom werken we het liefst aan websiteprojecten voor klanten die hun huisstijl hebben laten maken door ons, aangezien de samenwerking hierdoor soepeler loopt. Echter, als je een volledige huisstijl hebt die je met ons kunt delen, laat we je weten of we deze kunnen gebruiken om een ​​mooie website voor je te maken.

06/

WELK PLATFORM GEBRUIKEN JULLIE VOOR

HET ONTWIKKELEN VAN EEN WEBSITE?

Je website wordt ontworpen met Editor X (Wix).

07/

IS HET MOGELIJK IN TERMIJNEN TE BETALEN?

Ja! We weten dat samenwerken met ons een grote investering is. Eerst betaal je een niet-restitueerbare aanbetaling van 50% om je plek in onze agenda te reserveren. Van daaruit splitsen we de rest op in 2-4 betalingen die gelijkmatig gedurende het project worden verdeeld.

08/

HOE SNEL KUNNEN WE BEGINNEN?

Onze beschikbaarheid varieert het hele jaar door. Vul het contactformulier in om een ​​idee te krijgen van onze huidige beschikbaarheid.

09/

NEEMT CHPTR89 PERSONEEL OF STAGIAIRES AAN?

Chptr89 heeft momenteel geen stage- of werkgelegenheidsmogelijkheden

EXTRA INFO

©2018 - 2020 CHPTR89 - WEBSITE MADE IN HOUSE

NIEUWSBRIEF

"Jolanda had een duidelijke visie op ons merk en vertaalde dit naar een onderscheidende creatieve visuele representatie. Maar de waarde die ze toevoegde, was veel meer dan dat. We hebben duidelijk gemaakt wie we zijn, waar we voor staan en wat onze kernwaarden zijn. We hebben ook een gezamenlijke roadmap voor de toekomst opgesteld. Hierin is Jolanda stimulerend / uitdagend richting de rest van de organisatie. Ze daagde ons uit om te experimenteren met nieuwe formats en concepten. Inmiddels zijn verschillende formats succesvol geïmplementeerd."

HUGO HAARMAN - ARTPUB

TESTIMONIAL

TESTIMONIAL

KLAAR OM AAN JE BEDRIJF TE WERKEN?

GRATIS CONSULT

GRATIS CONSULT