HALLO

AANGENAAM, 

IK BEN JOLANDA,

JE STRATEGISCHE &

CREATIEVE PARTNER

Hoi! Ik ben Jolanda, merkstrateeg, conceptontwikkelaar, coach en het gezicht achter Chptr89 Creative Agency. Ik heb mijn creatieve bureau opgericht in 2018. Het bureau is ontstaan ​​uit mijn passie voor persoonlijke groei, ontwikkeling en zelfverrijking. In de afgelopen jaren heb ik mijn vaardigheden ontwikkeld en me gericht op wat ik het beste kan: merken bouwen op basis van sterk strategisch inzicht, het creëren van content en het maken van verbinding. Ik vorm samen met een groep getalenteerde freelancers een team om zo tot het best mogelijke resultaat te komen.

volg ons op instagram

@CHPTR89

ONZE WAARDEN 

SAMENWERKING - Een belangrijk onderdeel in ons werkproces is de nauwe samenwerking met jou als klant. We werken tijdens het hele proces samen. We moedigen je aan om input te geven en impact te hebben op elk aspect van je merk. Daarom hechten we veel waarde aan samenwerking en communicatie.

 

BETEKENIS - Je merk is meer dan alleen een perfect plaatje. Het merk moet een stem hebben, inspireren, problemen oplossen, relevant en zinvol zijn. Door je doelen beter te begrijpen, kunnen we alles wat we doen met intentie benaderen. Daarom bouwen we merken op basis van sterk inzicht en een strategische basis.

 

VERBINDING - Mensen worden verliefd op mensen, niet op afbeeldingen of logo's. De aankopen die we doen en de diensten die we gebruiken, zeggen meer over ons dan ooit tevoren. De merken die we kiezen zijn een verlengstuk van onszelf. Identiteit en intentie zijn belangrijke factoren om te betrekken bij het ontwikkelen van een merk. Daarom helpen we merken om actueel, relevant, interessant en vooral menselijk te zijn.

 

EDUCATE & EMPOWER - We willen dat je bedrijf slaagt. Daarom doen we er alles aan om je alle benodigde tools en informatie te bieden. Gebruik ze om te groeien en succesvol te zijn.

FAQ

Alles wat je moet weten als je met ons wilt samenwerken.

Heineken
H&M
We Transfer
Fotolab Kiekie
Letasca
Life After Football
Madame Cocos
Me & Mats
A cup of Ambition
Heleen Lameijer
Merel Wildschut
Elisabeth van Sandick
Nul Magazine
Orosa
Eezzie
Artpub
Buro Louise

GEDEELTELIJKE KLANTENLIJST

EXTRA INFO

©2018 - 2020 CHPTR89 - WEBSITE MADE IN HOUSE

NIEUWSBRIEF