WIJ GELOVEN DAT HET DE VERHALEN

ACHTER MERKEN ZIJN DIE ZORGEN VOOR EEN BLIJVENDE IMPACT

STRATEGIE / CONCEPTONTWIKKELING / BRANDING / CONSULTANCY

STRATEGIE & BRANDING

IS NOG MAAR HET BEGIN

Het leukste gedeelte begint nadat we een sterke basis voor je merk hebben gecreëerd. Dit is het deel waar je de interactie aangaat met je doelgroep en relaties met hen opbouwt. Verras, inspireer, voeg waarde toe en wees relevant. We helpen je gaandeweg om ervoor te zorgen dat alles wat je doet met je doelgroep in verbinding staat. Bekijk onze projecten voor meer informatie over hoe we je bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

HULP NODIG MET 

JE STRATEGIE & BRANDING?

Samen bouwen we aan een merk dat een blijvende impact heeft. Met onze strategische aanpak trek je de juiste doelgroep aan voor je bedrijf.

BETREED DE WERELD VAN VERHALEN

Je wilt geen merk dat er alleen maar cool uitziet maar een merk dat populair is, geliefd is bij mensen en iets bij de mens teweegbrengt. En niet alleen vandaag, maar ook morgen: hoe bouw je een merk met een blijvende impact? We helpen je hierbij door het verhaal achter je bedrijf op een unieke manier te vertellen. Zowel strategisch als visueel. Zo weet je zeker dat je resoneert met je doelgroep.

EXTRA INFO

©2018 - 2020 CHPTR89 - WEBSITE MADE IN HOUSE

NIEUWSBRIEF

KLAAR OM AAN JE BEDRIJF TE WERKEN?

GRATIS CONSULT

GRATIS CONSULT

"Jolanda had een duidelijke visie op ons merk en vertaalde dit naar een onderscheidende creatieve visuele representatie. Maar de waarde die ze toevoegde, was veel meer dan dat. We hebben duidelijk gemaakt wie we zijn, waar we voor staan en wat onze kernwaarden zijn. We hebben ook een gezamenlijke roadmap voor de toekomst opgesteld. Hierin is Jolanda stimulerend / uitdagend richting de rest van de organisatie. Ze daagde ons uit om te experimenteren met nieuwe formats en concepten. Inmiddels zijn verschillende formats succesvol geïmplementeerd."

HUGO HAARMAN - ARTPUB

TESTIMONIAL

TESTIMONIAL

volg ons op  instagram

@CHPTR89